photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

18.1.06

GastNoorderslog: een Swell Noorderslag!

Deze had u nog te goed: een zwaar bouncend hip hoppend gastfotolog over Noorderslag!



Zoals eerder gezegd, zat het venijn 'm in de staart. Ook gastlogger Swell (Sjef Weller) kwam tijdens Noorderslag tot de conclusie dat het beste voor het laatst was bewaard, toen hij het spetterende afsluitende optreden van Opgezwolle meemaakte in de Grote Zaal. Met alle hiphopvrinden die eerder die avond optraden op het podium verzameld, kreeg de driemansformatie toch nog de planken vol. zo vol zelfs dat de twee rappers zelf meer door het publiek stuiterden dan over de bühne.



(Letterlijk) grote afwezige bij dit sluitstuk was rapper Tim, die eerder op de avond het spits afbeet voor de hiphopliefhebbers. Het aantal toeschouwers was toen nog op twee handen te tellen.



Bezoekers bij de bekendmaking van de Popprijswinnaar kregen het deksel op de neus. Hoewel winnaar Within Temptation zich op zijn paasbest had gekleed, moest het gouden keeltje van de band verstek laten gaan vanwege après-zwangerschap perikelen. Kortom: geen optreden. Wel kreeg eenieder een compilatie te zien van het jubilerende popfestival. De loljurken.

geplaatst door Jan-Willem 13:41

 Link |
___________________________
Archief Home