photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

13.1.06

Eurosonic 2006: dit mag je vrijdag niet missen!



Gelooft u Gronical, dit is slechts een beginnende rij. En vanavond wordt het nog veel erger. Gelukkig heeft Gronical weer een paar tips voor je, van niet te missen bands. Verzorgd door een exquise selectie van de finefleur van de Groninger popscene.

Koen ter Heegde adviseert iedereen langs te gaan bij The Robocop Kraus (kantine Minerva, 22.00). Dit bandje heeft al vaker in Vera langsgeweest en heeft daar een goede indruk achtergelaten. "Een zekere aanrader, dankzij nummers als: you don't have to shout en In fact you're just fiction." Ga hier nu niet allemaal heen, want Gronical möcht auch gerne diese Deutsche band sehen. De Minervakantine is al zo klein...

Niet te missen volgens Evert Nijkamp: Mystery Jets (Vindicat, 1.15). "Erg hip, een ze hebben een 7" uit op Engeland's coolste label Transgressive Records." Ook moeten we naar Dungen (Vera, 20.45), omdat de betrouwbare bekenden van Nijkamp weten dat dit een leuke band is.

Maaike Borst stuurt ons vandaag naar de Shout out louds (vrijdag, Vera, 01.15u). "Uitbundige vrolijkheid die voortkomt uit perfect in elkaar stekende popliedjes die in een gezonde staat van opgewondenheid op plaat zijn gezet, versierd met soms euforische toeters en bellen."

Oja, dan was er nog DJ, saxofonist van de Groningse reggaeband Zebra. Hij had ook een niet-te-missen tip voor ons: Zebra! Speelt vanavond vanaf elf uur in de Zolder, en is ook (gratis) toegankelijk voor niet-Eurosonici. De Zebramuzikanten spelen vanavond in een nieuwe formatie: ADHD Spietmobiel. Die groep is de nieuwe band van Jammah Tammahs Piepke/Speedy.

Misbruikt u de comments weer voor uw eigen gouden tips?

geplaatst door Jan-Willem 14:41

 Link |
___________________________
Archief Home