photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

14.11.05

Prosticutie

Wie zich afficieert als 'meest Italiaanse stad ten Noorden van de Alpen' moet niet raar opkijken van een schietpartij. Palermo op de Hondsrug: gisteravond om kwart voor elf werd in de Nieuwstad een 38-jarige Stadjer overhoop geknald. Over de toedracht is nog niets bekend, maar volgens de pliesie gaat het niet om een afrekening in het criminele circuit. Een burenruzie dan? Zowel het ANP als RTV Noord tasten nog in het duister over de toedracht, omdat de politie niks zegt. Afwachten of het Dagblad morgen een tipje van de sluier kan oplichten.

Update: hoezo geen criminele afrekening? Nou, omdat ze volgens Dagblad van het Noorden de verkeerde te grazen namen. In de krant suggereren getuigen dat het om een drugsruzie zou gaan, en dat de 38-jarige Stadjer van Soedanese afkomst voor iemand anders werd aangezien. De schutter en zijn chauffeur waren niet echt bekend in de Binnenstad, want ze reden tegen wegwerkzaamheden aan. Daarop parkeerden ze hun wagen in de Pelsterparkeergarage, waarna ze via de Vismarkt zouden zijn gevlucht. Binnenkort te koop bij de dienst domeinen: een rode BMW.

Update 2: Niks verkeerde slachtoffer. Het slachtoffer zou namelijk ruzie hebben over een autoreparatierekening. Hij was monteur, en had nog zeshonderd euri's tegoed van een klant, meldt RTV Noord. Daar word je kennelijk tegenwoordig voor neergeknald...

geplaatst door Jan-Willem 17:48

 Link |
___________________________
Archief Home