photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

4.10.05

Fleur en Lenie



Het is vandaag werelddierendag, wat een goed moment is om ons weer eens hardop af te vragen hoe het nu zit met het aangekondigde vertrek van Lenie 't Hart naar Groenland. De zeehondenpopulatie in de Waddenzee zou er een stuk gezonder op worden, wanneer ze haar dreigement belofte na zou komen.
Dan is er op dierendag nog ons rupsje-nooitgenoeg: Fleur Woudstra, het vrijwillig geëxcommuniceerde raadslid van de Stadspartij, wier eenmansfractie geen Fleurige Stad mag heten van een meerderheid in de raad. Ze brengt haar dagen tegenwoordig door met het schrijven van steunbetuigende reacties aan haar eigen adres op verschillende internetfora. Bullshit, zegt Woudstra over deze beschuldiging. Ze zou het slachtoffer geweest zijn van spoofers, mensen die haar ip-adres opgespoord hebben om vervolgens via haar ip-adres onder valse namen steunbetuigingen voor haar in te tikken op onder meer de DSG en de website van OOG. Het is maar wat je slachtoffer noemt, het is maar wat je niet omslachtig vindt. Wij adviseren Fleur in het vervolg een internetcafé of de bibliotheek voor haar digitale liefdesbrieven aan eigen adres. Hoewel, op dat soort openbare locaties loop je natuurlijk ook snel tegen de lamp als Bekende Stadjer.
Over Bekende Stadjers gesproken, haar voormalige fractiegenoot Geert Spieker heeft zijn hele lijstje al afgebeld op zoek naar potentiële Stadspartij-lijstduwers voor zijn fractie bij de volgende raadsverkiezingen. Da's gelukt, zo staat onder meer mr. FC Groningen Piet Fransen op de lijst. Maar de meest opvallende naam is toch wel die van Dick Heuvelman, de Mart Smeets van de Groninger sportwereld. Nieuw op het programma van de stadspartij, verwacht Gronical: de komst van een WK van 't een of 't ander, een wielerzesdaagse en een poging om de Vuelta, de Giro en de Tour in 2010 vanuit Groningen te laten starten. Waarvoor hulde, brood en spelen doen 't 'm immers al sinds de Romeinse tijd. Er is alleen één maar: woont Heuvelman (die we straks allemaal met voorkeurstemmen de raad inloodsen) wel in Groningen? Volgens Gronical niet. Wat dan weer stof zou zijn voor een nieuwe affaire Westerink.

geplaatst door Jan-Willem 15:48

 Link |
___________________________
Archief Home