photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

7.7.05

Some things seldom change



"Wáár zijn de tijden, dat er geregeld internationals uit Groningen kwamen, dat een Noordelijke kampioensclub in Groningen even vanzelfsprekend was als de huidige in Heerenveen, en dat de Martinistad ook naar prestaties HET bolwerk van King Soccer in het Noorden mocht heten?"
[...]
"Maar nu is daar ineens een grondige wijziging ingekomen: drie ontmoetingen, in het Oosterpark georganiseerd, hebben elk zo'n 10.000 kijkers getrokken, en wat eigenlijk nòg belangrijker is: men is er veelal enthousiast vandaan gekomen.
Wat is het geval? De prachtige lichtinstallatie, die de gemeente Groningen in dit knusse stadionnetje voor zo'n 14 duizend mensen maximum heeft laten aanleggen, is kort geleden klaargekomen."

(Uit Sportief, week 19, 1954)

Dat belooft nog wat met de nieuwe Euroborg, die geopend wordt met het potje tegen H#$renveen begin volgend jaar. Er staat ook nog een foto bij bovenstaand stukje, het stadion bestond toen alleen nog uit de aarden wallen van de onderste ring en de (kleinere) hoofdtribune. De kassahokjes staan er nog steeds.

geplaatst door Jan-Willem 04:19

 Link |
___________________________
Archief Home