photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

22.6.05

Hé, er is geen bal op de TV



Bronnen rond het JA-comité vermoeden dat RTV Noord een dubbele agenda heeft bij het afblazen van het televisiedebat over de Grote Markt

Op de Groninger Internet Courant wordt in een open emailwisseling tussen presentator/programmamaker Henk Binnendijk van RTV Noord en hoofdredacteur Hans de Preter van de GIC nog even doorgeëmmerd over het wat al te vroeg afblazen van het televisiedebat over het Oostzijdereferendum. De Preter stelt dat de tegenstanders van de Grote Markt-plannen aanzienlijk bevoordeeld worden wanneer een voor- en een tegenstander met elkaar in debat gaan. De tegenstanders zijn in de raad immers flink in de minderheid.
Deze uitspraak heeft in het toch al onrustige Hilversum voor lichte hyperventilatie gezorgd. NOS Actueel is naarstig op zoek naar twee econometristen en een gepromoveerd wiskundige met het oog op de volgende verkiezingen. Volgens de formule-De-Preter moeten bij het komende verkiezingsdebat vijf CDA'ers, vijf PvdA'ers en 3,5 VVD'er het opnemen tegen de fractievoorzitter van GroenLinks. Het SP mag met 1,2 deelnemers aan het debat beginnen, van Geert Wilders is slechts het kapsel welkom. Omdat Studio 21 te klein is voor zo'n debat, onderhandelt de NOS met sportpaleis Ahoy' en de Utrechtse Jaarbeurs over het huisvesten ervan.

Ondertussen roept in Groningen het JA-comité dat er alsnog een debat plaats moet vinden, en meldt Rosita van Gijlswijk op haar weblog dat Wallage tijdens zijn vroegere baantje als campagneleider van de PvdA Wim Kok al eens heeft verboden in debat te gaan met Jan Marijnissen. Op de GIC zal de Grote Markt-storm voorlopig luwen, daar is men te druk met de vijftiende reïncarnatie van de zweeftrein.

geplaatst door Jan-Willem 12:23

 Link |
___________________________
Archief Home