photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

2.5.05

Slimme blondjes?



Joechei, het is weer de tijd van de verkiezing van Studente van het Jaar! Eindelijk intelligente knappe meisjes. Ook uit Groningen! Neem Sarah's blik op de toekomst. "Ik ga daar waar de wind me brengt en doe vooral niet aan huisje boompje beestje!! (Al heb ik nu een vriendje, een huisje en twee katjes...)" Als mevrouw premier zou worden, dan zou ze de defensie van ons land te grabbel gooien. Het zal geen verbazing wekken dat deze 'great communicator' Communicatie studeert. Wetenschappen, dat wel hè.
Margriet heeft het beter begrepen: communiceren doe je direct met je doelgroep. "Als ik premier zou worden dan zou ik het studeren een stuk goedkoper maken, zodat de student meer geld voor zichzelf (stappen, drank en snacken) over houdt.."
Giphartliefhebster Lidia gooit hoge ogen, en dat met haar aan de Beatles ontleende (maar vast via Acda en de Munnik tot haar gekomen) levensmotto 'life is what happens while you're busy making other plans'.
Als het gaat om wie daadwerkelijk de kans heeft ooit minister-president te worden, dan zetten wij onze poen in op kunstacademiestudente Eke. Ze heeft het Balkenende-jargon al helemaal onder de knie, vooral als het gaat om het via lastige u-bochten en kronkelende jij-bakken via erg lange zinnen niet echt een punt maken. Rutte kan best wat meer bezuinigen, met onze intellectuele voorhoede is toch niks mis?

geplaatst door Jan-Willem 22:58

 Link |
___________________________
Archief Home