photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

17.3.05

Hail gewoon tegen 'n nee



Het opvallendste wat dinsdag gezegd werd op het eerste debat over de plannen voor de Oostzijde van de Grote Markt, was de openbaring over de samenstelling van het comité van voorstanders. "Het is een groep heel gewone burgers, zo is het comité ontstaan toen ik met iemand die bij de dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente werkt zat te praten over de plannen", zei oprichter Heinrich Winters in de Wolthoorn.
JP Chenet, oeps JP Rawie zat er ook. Hij zei alleen maar "linkse rakkers, oproerkraaiers", toen de PvdA-leden voor wie het debat georganiseerd werd binnenkwamen. Er was ook een woord dat de hele avond door niemand in de mond werd genomen. Een niet onbelangrijk woord, als je wil gaan bouwen in hun achter- voor- en zijtuin. Heeft Vindicat niets te maken met de plannen?
Een in de zaal gehouden opiniepeiling liet trouwens zien dat de salonsocialisten hun scheidende wethouder wel zijn pensioenprestigeproject gunnen, er waren maar vier mensen tegen, waaronder Fleur Woudstra en Musetta Blaauw. Van wie we niet anders hadden verwacht.

geplaatst door Jan-Willem 13:35

 Link |
___________________________
Archief Home