photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

12.1.05

We gaan weer los!



Whoohoo, het is weer zover: drie dagen bandjes kijken op editie 2005 van het Eurosonic/Noorderslag festival. Kiezen, delen en wandelen, heel veel wandelen. Eerst de Eurosonic-voorpret, met hier het programma van donderdagavond, en hier en hier het programma van vrijdagavond (pdf's). En dan zaterdag Neerlands poptrots op het Noorderslag (timetable). Wat mogen we niet missen? Post het in de comments!

Om dit geheel goed te kunnen loggen, heeft Gronical voor dit Noorderslagweekend twee telgen uit de absolute top van de Gronohop, tevens begenadigd fotografen, weten te strikken voor gastfotologs. Superdope plaatjes en de bekende honderdwoordenrecensies vanuit het Lowlands van de winter, je bekijkt ze hier, op Gronical.

Wie gaan die vette pixelpretpakketten dan wel produceren? Nou,



Pepijn bijvoorbeeld. Van het Parool tot de Nieuwe Revue, Pepijn's been there, done that. Met als specialiteiten reportagefotografie en popfotografie is het Noorderslagweekend voor hem bekend terrein. Hij baste ooit zelf op Eurosonic, en trad zelfs al op toen Eurosonic nog gewoon Euroslag heette, toen met Black Orpheus.

En dan



Sjef, de alleskunner uit de Corpusbuurt. Schrijven, lay-outen, fotograferen, rappen en gamen, hij kan alles en komt tijd tekort. Onlangs verscheen z'n eerste single, Mojo, die ergens op het wereldwijde web rondzwerft, maar leuker is als u 'm voor een prikkie bestelt bij Sjef. Hij loopt er dit weekend mee rond, om Jan Smeets van Pinkpop even te wijzen op zijn bestaan, dus ziet u twee meter fotograaf voorbijlopen en houdt u van hiphop, schiet 'm dan even aan.

geplaatst door Jan-Willem 20:45

 Link |
___________________________
Archief Home