photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

6.1.05

Pfff



Linda van de Studentenkrant op Radio 555, waar ook de SIB wat mocht vertellen. De diplomaatjes-in-spé veilen vandaag gesigneerde balletjes van Donar en de FC tijdens het Tsunami-zuipen in Sally O'Briens (helft van de biergolf naar 555). Nederland wordt langzaam maar zeker richting de girotel gepraat. Gronical gaat niet op wit, maar stort vandaag een duppie per bezoeker naar 'n hulpproject.

Update: het was dus niet in jullie domme koppen opgekomen om de gansche afdeling/familie langs deze site te sturen. Een schamele 59 duppies leverde de instantactie op. Nu bood Harry Perton in de comments aan het bedrag te verdubbelen, maar daar stak het centraal justitieel incassobureau een stokje voor, er schijnt iets niet goed te zijn met z'n oudejaarsloten en een boete voor rijden zonder paspoort. Maar goed, Gronical strijkt met z'n hand over z'n hard, en verdubbelt het bedrag, waarna ook de eigenaar van het domein Stadslog.nl heeft gemeend het bedrag nog eens te moeten verdubbelen. Wat een avondje Mies al niet met je doet (Lost in Translation was een geweldige film!)... Enniewees, dat was nog niet genoeg, Gronical belde nog even met RTV Noord-directeur Roel Dijkhuis, en boven ziet u het resultaat. (foto RTV Noord)

Geintje, de verzamelde strijkstokorganisaties moeten het zonder pleuro's van deze website doen. Beter lijkt ons de hulpacties van Groninger Dirk Buiskool op Sumatra te ondersteunen. Info vind je hier en in 't dagblad van donderdag. De homepage van het reisbureau van Buiskool vind je hier, en voor de wantrouwende Harry's in deze wereld hier een overboekingsbewijs.

geplaatst door Jan-Willem 13:22

 Link |
___________________________
Archief Home