photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

17.1.05

Discriminotheek

Delfzijl, Nederlands grootste getto, heeft sinds kort een disco waar Gronical niet meer naar toe mag in zijn shirt van de Orlando Magic. Want alle beeldmerken die onder de courtesy van NBA, NFL en NHL vallen, worden gedragen door overlastveroorzakend tuig, zegt de directie van 2Night. Tegenstanders zeggen dat de discotheek discrimineert, en daar heeft het alle schijn van: je mag er bijkans minder dan in Duitsland eind jaren dertig. Een digicam meenemen is verboden en de muziek staat er op fluisternivo, getuige de huisregel dat je je mobieltje uit moet zetten. En het internetforum waarop je over deze regels kan discussieren is sinds kort dicht.

Met NBA-, NFL- en NHL-kleding, maar vooral met Karl Kani-kleding kom je er sinds zaterdag niet meer in, en dat ondervond een groep stappers aan den lijve. Vandaar dat de advocaat van Karl Kani naar ze op zoek is om een aangifte voor te bereiden, en die steunt Gronical van harte. Daarom een oproep aan alle homies in Delfzijl:

Yoyoyoy'all, waddup niggaz? Zaterdag gedisst door de bouncer van discriminotheek 2night? Don't be bad, don't be sad, just make some noise at mr. Paul Holtrop's office.

Al kun je -naar plaatselijke gewoonte- natuurlijk ook zeggen dat je verkracht bent door de uitsmijter.

Update: de advocaat van Karl Kani is geen briljante strafpleiter: hij heeft de verkeerde discotheek aangeklaagd.

geplaatst door Jan-Willem 18:11

 Link |
___________________________
Archief Home