photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

21.12.04

De beste stad van Nederland



Kijk, dat Maastricht is gekozen tot beste stad van Nederland, daar is in te komen. Bedoel, die stad lijkt best wel n beetje op Groningen, en bij de telefonische enquete konden de telemarketeers de negatieve aspecten die de bewoners opgaven, simpelweg niet verstaan. En het siert de stad ook, dat Bavaria er op het Vrijthof vanavond gratis bier uitdeelt ter gelegenheid van de verkiezing. Zien we Kooistra niet doen. Tel daar bij op dat bovenstaande foto is gemaakt in een discotheek die luistert naar de naam van het islamitische opperwezen, en de verkiezing is logisch. Dat Gerd Leers is uitgeroepen tot beste burgemeester, verbaast meer. Tuurlijk horen we in den lande over Vinkenslag en de coffeeshopboulevard buiten het centrum, maar we horen niet hoe de politie in Napels a/d Maas stelselmatig blunders verzwijgt.
Zo kreeg de opsporing van een dokterskoffer vol morfine geen aandacht, en voorkwam enkel een telefoontje van de betrokken arts aan de Limburger dat dit feit onder de politiepet is gehouden. Dat Maastricht niet de veiligste stad van Nederland is, spreekt derhalve vanzelf.
Die eer viel Groningen gisteren te beurt. Goed, er was nog wel iemand die wat angst probeerde te zaaien, door het preventief fouilleren in te voeren, maar meer dan elf Zwitserse zakmessen werd er niet gevonden. Waarmee het tweede publieke net heeft aangetoond dat het voorzorgsvoelen in de binnenstad toch echt een leeg proefballonnetje was. Volgend jaar beter Remco!

geplaatst door Jan-Willem 14:23

 Link |
___________________________
Archief Home