photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

22.9.04

Win een gratis Gigabyte van Gronical!



Hoera, Gronical is jarig! Vandaag bestaat de site precies een jaar, en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Onder het motto, beter goed gejat dan slecht bedacht geeft dit weblog daarom deze week vijf invites weg voor een account bij Gmail! Je weet wel, die superpopulaire mailaccount van Google, dat naar Groningen komt. Dat betekent duizend megabytes online opslagruimte! We gaan ze niet verkopen, nee ze zijn gewoon gratis.

Maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Er liggen drie uitnodigingen klaar voor de bezoekers die hun leukste digitale Groningana (foto's, illustraties, korte filmpjes (max 10 mb) of geluidsfragmenten) opsturen naar Gronicals Gmaildoos . Voorts is er als beloning voor de leukste reactie die deze week op een bericht op deze site wordt gegeven hoppa, een gigabyte opslagruimte! En ook is er een Gmailaccount voor een van de webmasters/bloggers die deze week op zijn site een link plaatst naar dit stadslog. Laat het even weten.

Dus, heb je het 3d-ontwerp liggen voor petjes van de supportersvereniging Erik Nevland, heb je leer-aantrekkende superlijm voor de keeper van de FC of heb je dé oplossing voor de nieuwe invulling van de Oostwand van de Grote Markt, laat het ons weten. Uiteraard blijven alle auteursrechten e.d. van jou. En stuur ze op, die prachtfoto's van onze mooie stad, die prachtige black-metalballades over d'Olle Grieze of dat toevallig geschoten filmpje van die man die een hond bijt op de Korreweg. Je hebt tot volgende week woensdag (29/9) de tijd, dan zal een deskundige jury zich over de inzendingen buigen en de winnaars bekend maken. Succes!

geplaatst door Jan-Willem 11:21

 Link |
___________________________
Archief Home