photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

6.9.04

Copy, paste, en tijd voor de bestuursborrel



Woest waren ze, de leden van de Studentenorganisatie Groningen (SOG), toen Gronical in het heetst van de verkiezingsstrijd foto's plaatste van een ondergeplaste VOS-poster. Dat de naam van het SOG er alleen al bij genoemd werd!

Welnu, de dames en heren politici-in-de-dop maken wel gretig gebruik van een door Gronical gemaakte foto bij dat artikel. In het augustusnummer van partijblad Ruggegraat is het plaatje op pagina tien gebruikt ter opleuking van een artikel van maar liefst een pagina lang, waarin 'de successen' van de fractie in de U-raad worden belicht, te weten een 'baanbrekende notitie' over gesponsorde koffiekopjes en een langslepende vete over de inhoud daarvan (wel of geen Max Havelaar).

U begrijpt, het wordt tijd om rechtshulp in te schakelen. Alleen, waar moet die vandaan komen? Juist, van de rechtshulp van de SOG. Eens zien wat dat oplevert. Gronical bevindt zich overigens niet in slecht gezelschap, want hij vermoedt dat de studenten ook niet hebben betaald voor de cartoon van Fokke en Sukke een pagina verder. En bovendien jatten de SOGgers het idee voor een piekurenlijst van de Groninger Studentenkrant. Goed, 't SOG heeft er pas vijf, beetje matig als je al maanden de bewuste SK-forumpagina kan copy-pasten. Zo zie je maar weer: beter goed bedacht dan slecht gejat...

geplaatst door Jan-Willem 14:34

 Link |
___________________________
Archief Home