photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

6.7.04

Take my breath away

Gronical is een fan van Berlijn. Die stad is constant in beweging, nog niet tenonder gegaan aan het toeristisch grootkapitaal en vooral jong. Tja, zoiets kan je wel geheim willen houden, maar dat lukt je nooit. Gronical was van plan om dit jaar weer voor een paar dagen richting die kant op te gaan, maar na het zien van deze fotoreportage werd hij een moment getroffen door plaatsvervangende schaamte. Want Menno en zijn vrindjes van JC Paradox (Albertus Magnus) waren nou niet bepaald Hollandsche ambassadeurs.

Bij het zien van deze foto dacht Gronical, in navolging van Studentenkrant-columnist Joris Wes, schat je kans baas! De Engelse bookies doteren 'm net zo hoog als de kans dat Zwitserland het afgelopen EK won. Kan het erger? Tuurlijk! Wat te denken van 'Job the Player', die niet een, maar zelfs twee, drie en ook vier foto's lang zijn best doet om twee Berliner Madel fur sich zu gewinnen. U begrijpt, de onderneming bleek kansloos.

Gelukkig kon de vriendengroep meer kanonnevoer voor de vrouwen gooien. Eerst Springer, die al snel een blauwtje liep. Hoewel, een blauwtje, het lijkt erop dat het de heeren vooral ging om de plaatjes om thuis stoere verhalen bij te vertellen. Goed, 'Flans' probeerde het nog even in de nastoot, maar na een korte nacht moesten onze vrienden toch concluderen: Berlijn is geen reet aan. Maar goed ook, dat ze dat vinden.

geplaatst door Jan-Willem 12:32

 Link |
___________________________
Archief Home