photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

2.7.04

Poezelige komkommers



Had Gronical het vorige week al even over alle poezen die Groninger polibloggers dagelijks verzorgen, raadslid/weblogger Remco Kouwenhoven opende vandaag de oorlog tegen kattenhaters in de Volkskrant. Het moet maar eens afgelopen zijn met de katvangers, vindt hij samen met de sociale dienst.

Nog een link tussen de Volkskrant en Groningen: in een poging zich van 'nieuwe politiek' te bedienen, schrijft burgemeester Wallage vandaag in Dagblad van het Noorden een open brief. Niet om zich te beklagen over Henk Mulder, maar om de suggestie te bestrijden, dat hij samen met de PvdA en Wicher Pattje een toneelstukje heeft opgevoerd rondom het aftreden van de wethouder.

De Volkskrant kwam vandaag ook met een regelrechte slijmprimeur vol non-nieuws. Want door effectief bedelen kreeg de krant een dagje eerder inzage in het rapport dat het Van Traa-team van de Amsterdamse gemeente maakte over het opereren van us aller horecakeizer Sjoerd Kooistra. Of daar wat nieuws in staat? Rien. Gronical gaat vandaag maar weer 's naar z'n volkstuintje. De komkommers zullen al wel flink gegroeid zijn. Kijkt u ondertussen eens hier voor wat leuks.

geplaatst door Jan-Willem 13:14

 Link |
___________________________
Archief Home