photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

9.5.04

Met de Capitals naar de capital



Schrikt u niet van de sfeer, dit zijn echt de Sporthallen Zuid in Amsterdam, waar MPC Capitals gisteren de derde wedstrijd in de playoffserie tegen Demon Astronauts verloor met 69-53 (25-15, 37-31, 57-45), wat volgens Ton Boot vooral te maken heeft met het feit dat Amsterdam gisteren agressiever speelde, met als duidelijkste exponent Sergio 'Teddy' Gipson, die als een tornado huishield in het hele veld en met 17 punten topscorer werd met een jaloersmakend schotpercentage van 89 %.



Aan het publiek lag het in ieder geval niet, dat was voor een groot deel (het deel hierboven vooral) Gronings. Meer dan een derde van het publiek kwam voor Donar, en de enige reden dat zij niet meer geluid maakten dan de thuissupporters was dat deze ondersteund werden met een cassettebandje (defence, defence) dat ooit eens werd opgenomen bij een NBA-wedstrijd. Een beetje zielig, maar het werkte gisteren wel.



Als u Egi Mikalajunas nog een vrije worp wil zien nemen, dan moet u er razendsnel bijzijn en geluk hebben, want er doen hardnekkige geruchten de ronde dat Martiniplaza voor Game #4 aanstaande dinsdag bijna uitverkocht is. Dat zou betekenen dat er 4500 mensen Donar in de race proberen te schreeuwen om donderdag een beslissingswedstrijd te forceren. Waarmee een avondje Capitals het grootste indoor competitie-evenement in Nederland is. Die prijs is in ieder geval al binnen. En in de Plaza hebben ze voorlopig geen cassettebandjes met 'defence' nodig.

UPDATE DINSDAGMIDDAG: ER ZIJN NOG KAARTEN TE KOOP! DE KASSA IN DE PLAZAJA OPENT OM 6 UUR

geplaatst door Jan-Willem 13:42

 Link |
___________________________
Archief Home