photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

12.5.04

Het kan nog gekker



Met vierduizend man naar Amsterdam, riep de dolenthousiaste speaker gisteravond aan het eind van de vierde playoffwedstrijd van de MPC Capitals, toen iedereen naar voorbeeld van de seizoenkaarthouders maar weer eens ging staan toen Donar voor de zoveelste keer aan mocht leggen voor vrije worpen. De 64-49 overwinning betekent dat er morgen een beslissende vijfde pot wordt gespeeld in de sporthallen Zuid.

Daar moeten de Astronauten van Ari Shrivek bijkomen van een avondje heksenketel, en daar moeten de supporters hun stembanden tot morgenavond sparen. Want wat werden ze gedist door dondergod Theo gisteravond. Hij hengelde een microfoon boven een Amsterdamse time out, waarna over de speakers wat Amsterdams commentaar op de Plaza te horen was. "Hier zit wel echt publiek." Nou en of, tifosi is een klein woord voor de 4300 fans in de plaza gisteren. En daar kunnen er -al zou Gronical niet weten waar- nog 200 bij.

Bijvoorbeeld als de Capitals de finale halen. En wat zou dat mooi zijn, in het eerste seizoen van Ton Boot meteen een herhaling van de legendarische finale van 1982. Want Den Bosch kegelde gisteren met een paar dunks van Daniel Chip Jones landskampioen Nijmegen uit de playoffs. Jammer voor de aldaar gevestigde gewaardeerde collegaloggers Berrie en Berry, die vanaf hun webstekje met insinuaties omtrent onderstaand posterplasje de Groningse uraadsverkiezingen op scherp zetten. Want waar Gronical eerder dacht aan een uit de nachtopvang verwijderde junk, leggen zij de schuld bij de strijdende partijen. Dat heeft gisteravond voor een kleine crisis gezorgd op het SOG-hoofdkwartier. Op het forum wordt Gronical nu beschuldigd van stemmingmakerij, zonder dat de lezer de mogelijkheid heeft de feiten te staven, want de link naar deze site is verwijderd. Begrijpend lezen is kennelijk nog steeds moeilijk voor studenten. Of ZOUden ze het VRAAGTEKEN over het hoofd hebben gezien?

geplaatst door Jan-Willem 12:51

 Link |
___________________________
Archief Home