photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

21.5.04

Dure scootertjes



Het kan niet uit, het kleine leger parkeerwachters dat per scooter de stad door trekt. De parkeerders hebben een bijna een half miljoen euro te weinig opgebracht, en dat baart zorgen in de gemeenteraad. Zo vindt David de Jong van de Christenunie vindt tien bonnetjes per parkeerwacht per dag een schromelijk laag aantal. Veel parkeerders zijn dat met 'm eens, die durven de gok aan.

Dat zit 'm vast in die scooterjes. Die krengen trekken te snel op om goed te kunnen zien of het ticket aan alle voorschriften voldoet. Zoniet, dan moet dat computertje tevoorschijn worden getoverd, opgestart, opnieuw opgestart (de gemeente gebruikt Windows, de IT-afdeling van de politie is ook niet bepaald een Oracle van Delphi) en dan kan het bonnetje worden opgemaakt en uitgeprint. Als je dan weer een lekkere dot gas hebt gegeven ben je drie auto's verder en je hebt dan dus vet echt geen zin meer om die scooter weer naar achteren te lopen, dat ziet er bovendien beslist niet cool uit. Het tuffende motortje

David, scoor in de volgende raadsvergadering als nooit tevoren, blaas op je weblog je allerallermooiste proefballonnetje op en stuur dat met een strikje eraan onder de aanhef PERSBERICHT - EMBARGO tot MAANDAG 06.00 naar de stadsredactie van Dagblad van het Noorden, dit weekend belooft tropisch nieuwsarm te worden. "Christenunie wil parkeerwachten op de fiets. Milieuvriendelijk alternatief ook nog eens goedkoper." Wedden dat je Karin Dekker nog nooit zo vrolijk op het stadhuis hebt zien rondlopen op maandagochtend?

geplaatst door Jan-Willem 19:03

 Link |
___________________________
Archief Home