photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

27.4.04

Doorzetter

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in. Want CEO's zijn niet alleen zakkenvullers. De bedrijven houden genoeg geld over voor een campagne om het iimago van hun topmannen wat op te vijzelen. Sommige ondernemers hebben al jarenlang geld genoeg over om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Neem Theo Buissink, al meer dan dertig jaar topman van coffeeshop de Vliegende Hollander en kweekwinkel Tevreden Rookster, maar noem 'm maar gewoon de baas. Hij zit al decennia met een surplus, dat hij niet af kan romen aan de Belastingdienst. Want de overheid mag geen BTW heffen over illegale middelen. Pluk ze, dat ging in de tijd van Buissink nog gewoon over de plantjes, en door zijn open opstelling beschouwt geen agent hem nu meer als een crimineel.
Toen Buissink een tijdje terug de koningin uitnodigde om een pretsigaretje op te steken tussen alle drukke bedrijven van K-Day door. Nu betaalt Bea ook geen belasting, maar daar houden de vergelijkingen wel zo'n beetje op.
No way dat ze komt dus, maar het surplus van Buissink nam alleen maar toe na alle publiciteit. Met alle euromuntjes kan hij een lijn trekken tot Eelde. Dat heeft hij gedaan. En omdat hij ook terug moest, vliegen er vrijdag niet één, maar twee vliegtuigjes met sleep over het parcours van koninginnedag bij de NOS. Er gaat niets boven Groningen? Dan zijn ze tevreden roker Buissink vergeten. Da's een echte vliegende Hollander.

geplaatst door Jan-Willem 23:34

 Link |
___________________________
Archief Home