. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

26.2.04

Driepuntregen in doldwaas derde kwart

Het verhaal van het derde kwart van MPC Capitals tegen Solskin Weert vanavond: de Limbo's stonden erbij en keken er naar. Ging het in de eerste helft nog redelijk gelijkop, na rust brak carnavalsvermoeidheid Donars gasten in de Plaza pijnlijk op. Tussenstand die tien minuten: 26 tegen 5. Het was de late basis voor een 96-59 overwinning, waarbij vooral Gary Buchanan, die u hierboven op de rug ziet toekijken hoe handig Travis Young is, de show stal. Vele handen gingen in Martiniplaza op elkaar voor de zeven driepunters die hij er inmikte. Met een vrije worp als bonus voerde hij met 22 punten trots de topscorerslijst aan. Zaterdagmiddag mag Donar om vier uur in een kille en verlaten sporthal in Amsterdam-Zuid de regerend kampioen Demon Astronauts zien te verslaan.

geplaatst door Jan-Willem 22:36