photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

30.12.03

Zwalkaazje

of

Hoe Burgemeester Blauweknoop
Burgemeester Proefballon werd




Veel mensen vragen het zich af, wat deed burgemeester Wallage het afgelopen jaar zo prominent in de media met allerlei proefballonnetjes? Bij het weglezen van een stapeltje DVHN's gniffelde De Vrije Hand zaterdag over dit hoofdredactioneel in de NRC (login). Bovendien meldde onze vaste gast Hanz (die nog steeds zijn gewonnen Affligem af moet komen halen voor de CKV-quiz) dat Wallaazje niet in debat wilde met Ayaan Hirsi Ali in Netwerk. Ayaan was het onderwerp van de rel rond de brief aan Van Aartsen.

Echte ballonnetjes liet Student en Stad onder zijn aanwezigheid los, maar we zagen meer. Een greep:


3. Ziero Tolerans tegen brommende jeugd (RTL Nieuws)

2. Een plannetje-Wallage voor de vormgeving van het gekozen burgemeesterschap (met Job Cohen in Buitenhof)

1. War on Beer! Decibellenpolitie bij Swingin' Groningen, vrije sluitingstijden ter discussie stellen en drinken voor een vaste prijs via de landelijke media en Den Haag. Het is wachten op de persconferentie waarin de vangst van biermagnaat Kooistra wordt aangekondigd met 'n afgetekend 'We hebben 'm'.

Het leverde nog niet veel op, behalve een bult werk voor zijn woordvoerder Alfred Kazemier. En een hoop vragen in en rond het stadhuis: heeft-ie weer Haagse ambities? Wil-ie weg? Hoe de Binnenhofpers over hem denkt, maakt de NRC wel duidelijk. Hoogkerk wordt toch niet wat de Oosterpark voor Ouwerkerk was?

geplaatst door Jan-Willem 20:10

 Link |
___________________________
Archief Home