photo | notes | from

Eurosonic/Noorderslag 2004
Eurosonic/Noorderslag 2005
Eurosonic/Noorderslag 2006


KEI-krant

U wilt hier een link?




gronical.nl fotoweblog

. . Goi dag op Gronical, ofwel moi! . .
Op alle items op deze site berust auteursrecht (c) '03 Mail Gronical

28.12.03

U dacht al, waar bleven ze: JAARLIJSTJES!

Kranten zijn er gek op, en omdat Gronical gek is op kranten mogen ze hier niet ontbreken: lijstjes. Om de volgevreten collega's die zitten te nakersten (het jaaroverzicht was waarschijnlijk half november al grotendeels af) een hart onder de riem te steken, volgen de komende dagen wat Gronische jaarlijstjes voor 2003, het jaar waarin de traditionele Nederlandse vrijheid en tolerantie nog meer uitgeholde begrippen zijn geworden.

Omdat Gronical vermoedt dat veel van zijn bezoekers absolute sporthaters zijn, en Gronical het jaaroverzicht van Studio Schaats/Voetbal/Wielren minder interessant vindt dan loggen en de Muppets op de BBC, beginnen we met

Gronicals Sportmomenten van 2003

3. FC Groningen komt 1-0 voor tegen Ajax in het Oosterparkstadion. De sfeer bleef ook na de 1-1 van Zlatan fantastisch, tot Sonck de Amsterdammers op voorsprong zette.

2. MPC|Capitals verliezen na twee verlengingen met 100-101 van Eiffel Towers. De Nijmegenaars onder leiding van Groninger Marco van de Berg (de broer van RTV Noords Mischa, inderdaad) wonnen de openingswedstrijd in een kolkende Martiniplaza-ja in de laatste seconde nadat Donar faalde op de vrije worplijn. Citaat van coach Ton Boot: "We verdienden het niet om te winnen, daarom ben ik blij met deze uitslag."

En op nummertje 1, onder het motto 'je had er bij moeten zijn': De hardlopers van de RUG en de Hanzehogeschool (Vitalis) komen seconden tekort tijdens de Batavierenrace. Na kramp bij een loper in een van de nachtelijke etappes van deze 125 km lange estafette van Nijmegen naar Enschede, maakte de middagploeg het gat met de latere winnaar in de stromende regen goed in het noorden van de Achterhoek, maar op de sintelbaan van de TU bleek de Eindhovense slotloopster een fractie sneller.

Lijstjes komen er meer, want lijstjes zijn alleen leuk in Groepjes. Reageer daarom middels de reeds vermaarde maar eenzame 'hier-wil-ik-wat-over-kwijt-button' en vertel ons wat jouw favoriete sportmomenten van 't afgelopen jaar zijn!

geplaatst door Jan-Willem 19:41

 Link |
___________________________
Archief Home